keskiviikko 5. kesäkuuta 2019

Toukokuun lopun kuulumisia

Toukokuun 18. käytiin Kuopion Palvelus- ja seurakoirajharrastajien jäjestämissä agility kisoissa. Tuomarina oli Mika Kangas ja kisapaikka oli KPSH:n Haukkumaja Maaningalla. Kisat olivat ulkona. Osallistuimme hyppyradalle, se oli mukavan oloinen, valitettavasti saimme hylätyn.
Kisapaikalle saavuttua huomasin, että rengas on erilainen, mitä Mizz on tottunut menemään, mikä lisäsi minun jännitystä lisää. Jännitin ihan liikaa ja turhaan, koska Mizz suoritti renkaan loistavasti ja eikä kiinnittänyt radalla mihinkään muuhun huomiota, vaikka ihmisiä ja koiriakin oli lähellä katsomassa, eikä ollut mitään aitaa kentän ympärillä.
Jäin radalla vähän varmistelemaan rengasta, mikä kostautui jatkossa minun myöhästymisenä seuraaville esteille sekä minulla meni rytmitykset sekaisin, niin Mizz kerkesi hypätä yhden hypyn väärältä puolelta. Hyvää kokemusta saatiin ja itselle varmutta, että Mizz kyllä osaa ja keskittyy vain tekemiseen, kunhan minä vain hoidan oman osuuteni :)
Samana päivänä oli SAGI:n järjestämä virallinen mittaustilaisuus. Mizz saatiin mitattua maksiksi :)


Toukokuun lopulla käytiin pitkästä aikaan doboilemassa Houndy:n Dogfit jumppatunnilla. Hommasin Mzz'lle viiden kerran sarjakortin, voidaan osallistua tunneille, silloin kun se meidän aikatauluun sopii. Talvi ja alku kevät olikin meillä aika tiivistä treenailua, niin nyt kesällä mennään vähän kevyemmin ja käydään agilityn vakiotreenien lisäksi viikolla joko rally-toko treeneissä tai doboilemassa ohjatuissa treeneissä. Toukouun 16. päivästä alkaen Mizz'n ja meidän kaikkien on pitänyt opetella se, että Mizz on meidän perheen ainoa koira. Nemo collien oli aika päästä vihreemmille niityille, kivut ja säryt pahenivat kevään aikana, että tämä vaikea päätös oli tehtävä.
Muutama päivä Nemon poismenon jälkeen Mizz oli vähän huonon syömään ja söi erittäin hitaasti, saattoi jopa makoilla välillä. 

Nemo 31.10.2007-16.5.2019
Hyvää matkaa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti