sunnuntai 30. kesäkuuta 2019

Kesäkuu mennä vilahti ohi huomaamatta. Kaikenlaista on ehditty touhuta, vaikkakin  tokosta on pidetty kokonaan taukoa ja rally-tokossa käytiin vain yhdet ohjatut treenit. Agilityssa on käyty vakio tiistain treeneissä, kahdet yksäri treenit ja muutaman kerran omatoimisesti Koiramekassa treeneilemassa.
Sunnuntaina 9. päivä nähtiin Mizzin veljeä Discoa, käytiin heitä moikkaamassa Kuopiossa Pohjois-Savon opistolla. Käytiin poikien kanssa pienellä kävelyllä, hienosti veljekset kulkivat yhtämatkaa. Oli kivat nähdä heitä ja vaihtaa kuulumisia, toivottavasti nähdään taas pian.

"pikkuD & isoM"

Sunnuntaina 16. päivä käytiin Mizzin ja meidän nuorison kanssa Rautavaaralla Tiilikkajärven luonnonpuistossa retkeilemässä. Viime vuonna Mizz ei Pisalla suostunut kävelemään pitkospuilla, mutta nyt Tiilikkajärvellä kävely ei ollut ongelma kapeimillakaan pitkospuilla. Mizz ei meinannut kiivetä yhdelle korkealle kaarisillalle, mutta onneksi paljon kehumalla ja tsemppaamalla sain Mizzin kiipeämään sillalle. Jonkinlainen pelon ja jännityksen voittaminen tapahtui tuolla sillalla. Tämän reissun jälkeen Mizzin agility treeneissä tapahtui käännekohta puomiharjoittelulle, ei enää jännitä kiivetä tuolle kapealle korkealle esteelle :) ja lisäksi nyt onnistuu jo keinunkin suorittaminen!
Korkealla sillalla  Tiilikkajärvellä :)

Perjanataina 28. osallistuttiin Hukka-Putken järjestämään agility gameskoulutukseen. Päästiin tutustumaan sekä snookeriin että gambleriin. Nämä olivat molemmat hauskoja pelejä, tekemällä alkoi vähitellen ymmärtämään näiden säännöt ja ehkäpä joskus voitaisiin osallistua ainakin möllikisoihin

Tänään kesäkuun viimeisinä päivänä treenailtiin tehostetusti rally-tokoa, yritin käyttää mahdollisiman vähän käsiohjauksia ja tavoitteena kylttitehtävien lisäksi hyvää seuraamista. Tehtiin yksi pitempi ratatreeni pätkä ja lisäksi muutaman kyltin pätkiä. 
Tässä vidolla meidän pitkä treeni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti