perjantai 26. heinäkuuta 2019

Heinäkuu lopuillaan ja Mizzin kanssa touhuttu monenlaista agilityssa sekä rally-tokossa. On me pidetty useita vapaa päiviäkin treenien välissä. Tämän kuun alussa Mizz pääsi Sinin hierottavaksi, ei ollu pahempia jumia ja ne Sini sai hoidettua pois.

Käytiin mölleilemessä Swaun rally-toko kisoissa heinäkuun 8. Sieltä treenilistalle tuli lähdön aloitus, täytyy harjoitella jonkinlaiset rutiinit, ehkä jotain käsikosketus, maahan-istu juttuja ennenkuin asetutaan lähtö kyltille. Meni aika paljon radan alussa haisteluksi, siitä kun selvittiin, loppu menikin hienosti Mizzillä. Hyppy tehtävässä minä en muistanut liikkua suoraan siitä tuli -3 pistettä. Saatiin kehuja eteentulosta, koska Mizz siirtyi sivulta eteen pelkällä vihjesanalla :)
Ohjatuissa rally treeneissä on käyty yhden kerran tähän mennessä, silloin harjoiteltiin houkutusta, putkea, sarjahyppyjä, yksittäistä hyppyä sekä peilin edessä kaikkea mahdollista, mitä kukin halusi.
Saatin hyvät häiriö treenit, kun Mizzin kanssa harjoiteltiin houkutusta, yksi koirakko harjoitteli hyppyjä ja toinen putkea. Vähän aikaa oli Mizzin vaikea keskittyä houkutuksen harjoitteluun, mutta onnistuttiin lopulta oikein hyvin.


Agilityssa on käyty vakiotreenien lisäksi pari kertaa Kataisen Harrin yksäri treeneissä. Yhdellä kertaa treenattiin valssi ohjausta, tästä löytyy Ilomme palvelusta blogi kirjoitus "Valssin pyörteissä". Viime viikon yksärissä opeteltiin A-este, se onnistuikin tosi nopeasti. Mizz kiipesi itsenäisesti A:lle ilman, että tarvitsi mitenkään houkutella. Mizz ei jännittänyt ollenkaan. Kotiläksyksi A-esteeltä saatiin matala vireistä harjoittelua, että opitaan suorittamaan este oikein, vauhtia sitten myöhemmin.
Meidän seura SWAU ( Sawon agilityurheilijat) järjesti 20.7. lauantaina jäsenille kesäpäivien yhteydessä leikkimieliset seuranmestaruuskilpailut. Ei kilpailleet kisasivat mestaruudesta kahdella möllien mölli hyppyradalla, niissä oli vain hyppyjä ja putkia. Näihin sai osallistua myös kilpailevat koirakot, Mizzin kanssa rallateltiin yhdellä hyppyradalla. Kilpaileville koirakoille oli kaksi agility rataa, niissä oli kontakteista A-este ja kepit. Saatiin Mizzin kanssa hyvää harjoittelua A-esteelle, maltoin itse laskea omaa virettäni A-esteelle ohjaamisessa ja Mizz menikin hienosti molemmilla radoilla, tosin toisella radalla ensi kieltäytyi, mutta meni hyvin lopulta. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti