sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

Pro Team 2018-2019 VI leiripäivä

13.4. lauantai aamuna ajeltiin Mizz'n kanssa Kuopioon viimeiselle Pro Team leiripäivälle. Päivä sisälsi kolmet rata treenit ja Tero Puustisen (www.petrolhead.fi) luento psyykkisestä valmennuksesta, se oli mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä.


Meidän aamu alkoi Harrin radalla. Kontakti esteitä ei menty ollenkaan, puomin tilalla mentiin alla oleva putki ja keppien jälkeen menimme esteen 18 ja siitä jatkettiin hypylle 22, putki 23,hyppy15, putki 16 ja hyppy 25. 
Itsellä ei juokseminen oikein meinnanut sujua aamusta, vielä tuntui torstain omat fysikkatreenien rehkimiset jaloissa :)
Luennon jälkeen jatkettiin Sinin treenillä. Harmillisesti Sini oli kuumessa, joten teimme omatoimisesti ryhmän kanssa treenit. Sini oli jättänyt meille ohjeet, millä tavalla rata oli tarkoitus suorittaa, "Suunnitelkaa rata annetuilla ohjauksilla, jotka ovat: 1-4 välistävedoilla/päällejuoksuilla,7 in-in,10 in-in,11 saksalainen,13 saksalainen,15 vippaus,17-18 väliin sokkari" Haastellisin kohta meille oli 5 hypyltä 6 putkelle, Mizz meni helposti vitosen jälkeen 1 hypylle takaakiertolle. In-in:t onnistuivat hienosti.Päivä loppui meillä Sannan treeniin. Pitkän päivän jälkeekin molemmilla niin itsellä kuin MIzz'llä riitti virtaa juosta treenit.
Sannankaan treenissä emme tehneet kontakti esteitä, ainoastaan putkelle 9 lähetys aloitettiin puomin alastulolta.
 Ja niin huippu fiilis koko leiristä, miten paljon me ollaan opittu viime syyskuusta tähän päivään ja saatu hienoja kokemuksia ja uusia treenikavereita läheltä ja kaukaa. Me ollaan onnekkaita, että me saadaan olla Pro Tema leirin valmentajien koulutettavina meidän vakiotreeneissä viikottain :) Mizz jaksoi niin hienosti ja teki tosi hienosti rata treenit, että ostettiin uusi Ke-hu lelu <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti