keskiviikko 10. huhtikuuta 2019

Maaliskuun kuulumisia

Maaliskuussa käytiin mölleilemässä rally-toko kisoissa Kuopion palvelus ja seurakoiraharrastajien hallilla, tämä oli tosi hyvä harjoitus, kun oli meille uusi paikka. Mölleissä saatiin hyväksytty tulos ja roppakaupalla kokemusta 😊 Jatkettiin myös ohjatussa rally-toko treeni ryhmässä sunnuntaisin, siellä on harjoiteltu ylempien luokkien  kylttejä.

Tokon valmennustreeneissä opeteltiin  maaliskuussa kauko-ohjauksista maahan-istu sekä seiso-istu , jäävistä liikkeistä harjoiteltiin seisomista ja maahanmenoa. Kotona harjoiteltiin ohjatuissa treeneissä opeteltuja juttuja sekä mm ruutua, merkin kiertoa ja seuraamista. 

Agility vakiotreeneissä erimittaisia rata pätkissä opeteltu ohjauksia, rytmityksiä sekä ohjauksiin tulemista. Kerran oli yksityistuntikin, siinä keskityttiin puomin harjoitteluun. Puomi on ollut Mizz'lle jännittävä este, koska muutaman kerra horjahti kääntyessä, kun oli tarkoitus alkuun opetella alasmenoa. Harjoittelua muutettiin niin, että " juoksutan" matalaa puomia läpi omatoimitreeneissä, näin on saatu varmuutta esteelle. 

Maaliskuussa treffattiin työkaverin bordercollie Vekun kanssa meidän lenkkeily maastoissa. Alkuun pojat vähän murahtelivat toisilleen, mutta onneksi tulivat lopuksi hyvin juttuun ja tykkäsivät juosta porukalla.
 Hankiaisilla 🌞

Uuteen häkkiin totuttelemassa 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti