maanantai 22. huhtikuuta 2019

Kisat 21.4.2019

21.4.2019 kisattiin Mizz'n kanssa ensimmäiset viralliset agilitykisat. Nämä olivat meidän seuran SWAU:n (Sawon agilityurheilijat) debyytti kisajärjestäjänä. Kisapaikkana Koiramekka Kuopiossa, kisattiin yhdellä isolla kentällä. Tuomarina meillä oli Jari Helin, hän oli suunnitellut mielestäni mukavan vauhdikkaan hyppyradan.
Meidähän oli tarkoitus aloittaa kisaura vasta joskus syksyllä tänä vuonna, mutta koulutajamme Sanna kysyi Pro Team leirillä, että ollaanhan me ilmoittauduttu Swau:n kisoihin hyppyradalle?? Siitäpä sitten Sannan kannustuksesta ilmoittauduttiin kisaamaan.
Kisapäivä jännitti ja ajatuksissa pyöri osaanko suunnitella radan oikein/hyvin. Rataa tutustuessa tein oman suunnitelman, en katsonut miten toiset aikovat mennä. Me olimme ensimmäisenä vuorossa, radalle mennessä tuntui, että jännittää ihan hirveästi. Pyysin Mizz'n jalkojen väliin, otin rauhallisesti hihnan pois ja ajatuksiin se, että minulla on maailman paras kaveri ja me tehdään meidän parasta suoritusta yhdessä. Jännitys hävisi, kun pääsin liikkeelle ja rata meni omasta mielestä hienosti, ainoastaan yhdellä hypyllä Mizz ajautuin takakiertoo, vaikka olisi pitänyt hypätä edestä.
Mizz on niin rauhallinen ja keskittynyt radalla, että on helppo mennä tämä huippu kaverin kanssa <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti