torstai 27. syyskuuta 2018

Syyskuun puuhastelua 🍁

Toko 
Toko treeneissĂ€ syyskuun teemoina on ollut noutaminen, merkin kierto, kauko-ohjaus, perusasento ja paikallaolot. Noutaminen Mizz'n kanssa on ollut kapulan pitĂ€misen opettelua. Alkuun ei olisi halunnut pitÀÀ kapulaa suussa, otti kyllĂ€ innokkaasti, mutta pudotti heti. Vahvistin ensi  hyvÀÀ pitoa, pidin kapulasta kiinni Mizz piti topakasti kapulan suussa eikĂ€ pureskellut, siitĂ€ naksu+palkka. Seuraavaksi pidin kapulasta kiinni, sitten parin sekunnin ajan sormet irti kapulasta, kun otin uudestaan kapulasta kiinni, eikĂ€ tĂ€ssĂ€ vĂ€lissĂ€ pudottanut niin naksu+palkka. Nyt kestÀÀ jo siirtÀÀ kĂ€den kuonon lĂ€heltĂ€ pois ja kapulaa pysyy pidossa.


Merkin kierto on vauhdikas ja pystyy tekemÀÀn kauempaakin, kun on lelupalkka nĂ€kyvillĂ€. Jos palkka on piilossa hidastaa merkillĂ€, onkin tehty lyhyemmĂ€llĂ€ matkalla ja palkannut vauhdikasta kiertoa. 
Kauko-ohjauksissa tunilla kĂ€ytiin lĂ€pi istu-maahan-istu, Mizz tekee hyvin vaihdon, itse pitÀÀ olla tarkkana kriteereistĂ€, ettĂ€ palkkaan vain ne hyvĂ€t suoritukset enkĂ€ ollenkaan sinnepĂ€in suorituksia. 
Peruasentoa harjoiteltiin hÀiriössÀ, tÀmÀ vaatii meiltÀ paljon harjoittelua, pitÀÀ panostaa treenien "vapaa-ajat", kun tehdÀÀn omia juttuja sillÀ aikaa, kun treeni kaverit ovat yksilöopetuksessa.

Viime viikolla ei ollut tokon valmennustreeniĂ€, mutta olimme Riikka Iivanaisen seuraamisklinikka opetuksessa. Saatiin neuvoja miten lĂ€hteĂ€ harjoittelemaan seuraamisliikettĂ€ ja perusasennossa kontaktissa pysymisessĂ€. Alkuu makupalalla "imuttamalla" ja vĂ€lillĂ€ hetkeksi kĂ€ttĂ€ ylöspĂ€in, jos kuono ei valahda alas saa palkan sekĂ€ pitĂ€isi minun muistaa kehua vuolaasti 😀 HyvĂ€ koulutus ja paljon sai myös siitĂ€, kun seurasi toisten koirakoiden harjoittelua.




 Agility 
Ohjattujen Pro Perro treenien lisĂ€ksi on kĂ€yty lĂ€hes viikottain itsenĂ€isesti harjoittelemassa pikku juttuja, mitkĂ€ on ollut tiistain treeneissĂ€ vaikeita, mm. minun rytmitykset ja ohjauksen ajoitus, piilo putki. Mizz on saanut paljo  kehuja, kuinka taitava hĂ€n on, oikea helmi 😍
Viime viikon omatoimitreeneissĂ€ tehtiin hyppytekniikan kotilĂ€ksyjĂ€. Agilityn lisĂ€ksi on kĂ€yty samalla vĂ€hĂ€n  Houndy koirapalvelun tiloissa doboilemassa.





15.9. ikÀÀ Mizz'llĂ€ jo 11 kuukautta 😊 KĂ€ytiin shoppailemassa Mustissa&MirrissĂ€ heijastinliivi, kun ei hoikalle Mizzulle kĂ€ynyt meidĂ€n entiset liivit, ovat liian vĂ€ljiĂ€. Samalla reissulla mitattiin painoksi 18,6 kg. Kotona mitattiin sĂ€kĂ€korkeudeksi 55,5 cm.

Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti