perjantai 9. helmikuuta 2018

Rokotus, hampaat vaihtuu ja muuta mukavaa 😊

Ma 5.2. LenkillĂ€ osan matkasta vapaana, oli hyvĂ€ harjoitella luoksetuloa, mitkĂ€ onnistui hyvin ja reippaasti juoksee kutsun kuultuaan. Kotona kokeiltiin ensimmĂ€istĂ€ kertaa lasten korokejakkaralla harjoittelua. Mizz laittoi heti etutassut jakkaralle 😊 Harjoiteltiin jakkaran "kiertĂ€mistĂ€" niin, ettĂ€ etutassut pysyi jakkaralla. Tehtiin  vsemappaan ja oikeaan. YllĂ€tyin miten helposti Mizz hoksasi mitĂ€ pitÀÀ tehdĂ€, fiksu poika 😁  Harjoiteltiin vielĂ€ puukapulan ottamista suuhun, aina kun otti keskeltĂ€ kiinni naksu ja palkka. Ensi  kĂ€destĂ€ ja sitten lattialta.

Ti 6.2. Tehosterokotus  elĂ€inlÀÀkĂ€rissĂ€. Painoa oli kertynyt jo 12,9 kg. VĂ€hĂ€n MizziĂ€ jĂ€nskĂ€tti mennĂ€ Lauri elĂ€inlÀÀkĂ€rin huoneeseen sekĂ€ pöydĂ€llĂ€ olo oli vĂ€hĂ€n pelottavaa. Kaikki oli ok, molemmat kiveksetkin olivat laskeutuneet 😊, etuhampaat heiluu ja oli jo ylhÀÀllĂ€ uusikin hammas tullut. ElĂ€intenhoitajan rapsuttelut ja pusuttelu teki kĂ€ynnistĂ€ mukavan. Pois lĂ€htiessĂ€ piti vĂ€hĂ€n varovasti katsella isoa rottweileria, joka oli odottamassa omaa vuoroaan.

Agility treeniĂ€ ennen lĂ€mmittely kĂ€velyllĂ€ ihmeteltiin  liikennemerkkiĂ€,  Mizz "jĂ€hmettyi" tuijottamaan kummajaista, pÀÀstiin  kuitenkin jatkamaan matkaa ja takaisi  tullessa ei merkkiin enÀÀ kiinnittĂ€nyt huomiota. Omalla treeni vuorolla oli tarkoitus kokeilla valssia, mutta........ hallin seinustalla olevat putkenpainot aiheuttivat  hetkellisen "jĂ€hmettymisen" . Syötiin makupaloja painojen luona hetki ja siirryttiin kentĂ€n keskelle tekemÀÀn takaakiertoja esteelle, mistĂ€ vĂ€hitellen targettia siirtĂ€mĂ€llĂ€  oltiin putken suulla ja pari kerataa takakierto esteelle, putkeen ja vasta sitten palkka 👍 VĂ€liajalla tutustuttiin viereisellĂ€ kentĂ€llĂ€ putkenpainoihin ja muihin tavaroihin hallin  seinustalla.    Toisella kierroksella mentiin  ensin yksi este, mistĂ€ targetin avulla siirryttiin toiselle esteelle.  Esteet olivat vierekkĂ€in. LisĂ€ttiin alkuun suora putki ja sitten nĂ€mĂ€ kaksi hyppyĂ€, todella hienosti haki esteet 😀 Lopuksi leikittiin kentĂ€llĂ€.

Nyt ei enÀÀ painot pelota 😊

Ke 7.2. Ei tehty mitÀÀn ihmeellistĂ€, ulkoiltiin  ja leikittiin 😍




To 8.2. Minulla vapaapĂ€ivĂ€. Aamusta sisĂ€llĂ€ kĂ€sikosketusta kuonolla ja tassun antamista. Aloitettiin  Ilomme aniversen "ItsehillintĂ€ Irti" -kurssi. Harjoitus 1 tehtiin ulkona, leikittiin ja vaihdettiin  lelu namiin. On liian vĂ€hĂ€n leikitty ulkona, koska Mizz oli alkuun  vĂ€hĂ€n ihmeissÀÀn mitĂ€ nyt pitĂ€isi tehdĂ€. LisÀÀ siis ulkona leikkimistĂ€ muillakin leluillalla kuin pallolla.
IltapĂ€ivĂ€llĂ€ lĂ€hdettiin  Mizzin  kanssa Ari  mukaan SiilinjĂ€rvelle,  missĂ€ kĂ€ytiin  keskustassa kĂ€velemĂ€ssĂ€ kaupan edessĂ€, torilla ja linja-autoasemalla.  Oli paljon enemmĂ€n liikennettĂ€ ja liikkujia kuin Juankoskella. Reippaasti kĂ€veltiin ympĂ€riinsĂ€ ja teiden ylityksetkin meni hyvin. Monenlaisia liikkujia tuli vastaan, vĂ€hĂ€n piti pysĂ€htyĂ€,  kun rollaatorilla kulkeva mummo tuli vastaan ja kaupan edessĂ€ oli pyrĂ€tuolissa istuva nainen ja hĂ€lisevĂ€t nuoret hiukan pelotti. 




Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti