sunnuntai 18. heinäkuuta 2021

Pyry, Töhöttimen Ryhmy

 


Meille muutti viikko sitten torstaina Pyry, Töhöttimen Ryhmy, Mizz’n ja Häärän poika.
Pyry on kotiutunut hyvin, ensimmäisenä iltanakaan ei pahemmin itkeskellyt ainoastaan ruokailun aloittaminen tuntui olevan vähän outoa, kun ei ollut viittä muuta jakamassa ruokakuppia.
Ensimmäinen viikkona on tehty tuttavuutta ihmisten, Mizz’n sekä Kissin kanssa. Pahimpina hellepäivänä käytiin kokeilemassa uimista, hän kävi 1-3 kertaa järvessä, sitten riitti. Meidän lähi uintipaikka ei ole paras uimaan opettelevalle pennulle, on vain pieni kaistale missä ei ole heinää. Viikossa ehdittiin käydä kerran kylillä kävelemässä, kerran oli mukana Mizz’n rally treeneissä Sorsasalossa. Eilen lauantaina käytiin tutustumassa treenihalliin, mukaan tuli kasvattaja Suvi sekä isosisko Särmä ja tietysti Mizz. Meillä oli oikein mukava halliin tutustuminen, Pyry meni pari kertaa lyhyen putken ja muuten vähän leikittiin. Niin Pyry kuin Mizzkin joutuu/pääsee opettelemaan oman vuoron opettelua, tavoitteena rauhallisesti ja hiljaa odottavat kaverukset :)

Mizz’llä oli alkuun tottumista toiseen koiraan kotona, ulkona olo sujui alusta asti ilman murahtelua, mutta sisätiloissa ensimmäisinä päivinä murahtelua ja irvistelyä oli hyvinkin herkästi. Ilokseni olen saanut seurata Mizz’n lämpimistä Pyrylle :) Parina päivänä on jo leikkimielistä hammastelua ollut ja pystyvät syömään puruluuta vierekkäin :)

9 vko

Odotetaan herkkuja.

Leikkimielistä nahistelua.

Puruluiden syönnissä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti