perjantai 19. helmikuuta 2021

Vuosi 2020

 

Korona pandemiasta huolimatta saavutimme vuoden 2020 tavoitteet yliodotusten :)

Agilityssa tavoitteena saada kontakti esteet kuntoon, tähän panostetaan nyt alkuvuodesta erityisesti omatoimitreeneissä. Tavoitteena puomille ja keinulle rentoa ja mukava tekemistä, A-este sujuu aika hyvin. Lisäksi jatketaan vihjesanojen opettelua, este erotteluja sekä itsenäistä tekemistä. Kepeille lisää treeniä häiriössä sekä erilaisia kulmia. Kisoihin pyritään menemään kerran kuussa, jos vain minun työvuorot sen sallivat. Kisoihin tavoitellaan hyvää yhdessä tekemistä :)

Rally-tokossa on tavoitteena saada hyväksytyt tulokset voittaja luokasta. Haasteellisin asia tällä hetkellä on peruuttaminen sivulla suoraan. Vähitellen on tarkoitus aloittaa myös mestari luokan kylttien opetteleminen.

Agilityssa keväällä siirryttiin viikoittaisesta ryhmätreeneistä henkilökohtaiseen valmennukseen, valmennustreenit kaksi kertaa kuukaudessa, näin saatiin tehostettua meidän oppimista. Puomia treenattiin ahkerasti keväällä, mutta pieni jännitys siinä vain pysyi, syksyllä Joensuun kisojen jälkeen tuumattiin valmentajien kanssa, että treenataan Mizz’lle pysäri puomi. Näin on saatu puomille niin Mizz’lle kuin minullekin rentoutta mennä puomia ja myös keinulle on saatu rentoutta ja varmuutta tekemiseen. Kisoihin ei tietenkään päästy niin usein kuin oli tavoite, mutta viidet kisat kuitenkin ja 14 starttia, joista kaksi kakkos luokassa.

Rally-tokossa päästiin vihdoin kisaamaan elokuusta alkaen. Elo- ja syyskuussa päästiin kisaamaan kaksi kertaa Kuopiossa ja kerran Mikkelissä voittaja luokassa ja saatiin RTK3. Keväästä alkaen otettiin mestariluokan tehtäviä harjoitteluun ja hiottiin aikaisempia taitoja, niinpä marraskuussa startattiin mestariluokassa Kuopiossa ja oltiin mukana Swaun piirinmestaruus joukkueessa, joka sijoittui kolmanneksi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti