keskiviikko 15. huhtikuuta 2020

Fiilistelyä helmikuun Pro Team leiriltä

Nyt kun ei olla päästy kovinkaan paljon treenailemaan agilitya niin on kiva fiilistellä helmikuussa vietettyä Pro Team leiripäivän treenejä :)

Mizz'n kanssa päivä alkoi itsenäisellä treenillä, missä harjoiteltiin kepeille menoa erilaisissa ratapätkissä. Videolla kooste meidän treenistä.

 

Seuraavaksi ohjaajat pääsivät tutustumaan Hatha-joogaan, tämä oli todella mukavaa omasta mielestä,  toivottavasti pääsisin kokeilemaan tätä uudemmankin kerran.

Joogailun jälkeen meillä oli vuorossa Harrin treeni, siinä oli ratatreeninä Jan Egil Eiden kisarata Lohjalta. Yritettiin selvittää mitä kaikkea se vaatii? Mitä Jan on tällä radalla halunnut viestittää?
Videolla on meidän tämän treenin viimeinen veto, se tehtiin kisamaisesti. Siinä virhe tuli ennen keinua, kun Mizz kerkesi menneä ylimääräiselle hypylle ennen keinua, minulta huolimaton ohjaus. Rata vaati mielestäni este osaamista, irtoamista ja hyvää fysiikkaa molemmilta. Tärkeätä oli mielestäni myös molemmin  puolinen luottamus, niinkuin missä tahansa radalla ja treenissä, molemmat hoitaa oman osuutensa parhaan taitonsa mukaan.

 

Päivän viimeisellä Sannan treenissä testatiin ohjaajan irtoamistaitoa :D Vielä riittää milla treenattavaa, että osaisin riittävästi irrota :DD

  Tyytyväinen leiriläinenEi kommentteja:

Lähetä kommentti