lauantai 4. tammikuuta 2020

2019 vuoden loppu meni jotenkin hujauksessa, enkä saanut aikaiseksi kirjoitella meidän kuulumisia tänne blogiin. Yritän tänä vuonna olla ahkerampi :) Tässä kisakuulumisia sekä Pro Team leiri päivitys.

Marraskuussa 24. päivä osallistuimme vielä meidän oman seuran SWAU:n agilitykisoihin "Hyppyhoppaloihin", niissä oli kolmasluokkalaisilla mahdollisuus kisata 2xhyppyrata ja 1xagilityrata ja meillä ykkösluokkalaisilla 3xhyppyrata ja 1xagilityrata. Mizz'n kanssa osallistuimme kaikille neljälle radalle. Kaksi ensimmäistä hypäriä tuomaroi Kaukinen Markku ja kolmannen hypärin ja agilityradan tuomaroi Kankainen Riikka. Ensimmäiselle hypärille pienitä lisä jännitystä toi pussi, mutta päätin sanoa vihjeeksi vain "putki" ja sehän toimi loistavasti, tosin jäin vähän varmistelemaan pussiin menoa niin se kostautui radan loppulle, että oli myöhässä ohjauksissa. Virheitä tällä radalla 3x5, yksi kepeiltä, aloitti toisesta välistä, muurin palikan tiputtamienen sekä renkaalle ohjaus myöhässä niin kielto sieltä. 

A rata

B hyppyradalle ei mitään ylimääräsiä jännitteitä, mutta jotenkin huonosti ohjasin Mizz'n pituudelle, niin meni siitä ohi ja hyppasi sitten pituuden tolppien välistä. Tältä radalta hylky, mutta fiilis oli mitä mainioin. Suorituksesta ei ollut vidoa.
C hyppyratalla oli sellaista yhdessätekemisen meinikiä ja onnistuttiin monessa kohdassa, mutta yhden hypyn Mizz halusi lukea takakierroksi, niin hylky tältä.
Agilityrata oli päivän viimeinen, vähän jännitin itse puomia ja sitä kun jäin varmistelemaan, niin keinun jälkeinen ohjaus myöhästyi ja Mizz ohjautui väärälle esteelle, A-este ja kepit meni hienosti. Saattoi tällä radalla näkyä päivän pituus, ohjaaja alkoi olla jo väsynyt talkoiluista sekä ratasuorituksista niin ei meidän parasta suoritusta nähty, mutta hyviä kohtia tässäkin oli. 
Mizz jaksoi päivän hyvin, vaikka joutui aamusta olemaan pitkän pätkän hallissa häkissä. Onneksi jäi aikaa hyvään alkulämmittelyyn sekä ratojen välillä jäähyttelyt ja lämmittelyt onnistuivat hyvin.
Tavoitteena kisapäivälle olivat hyvässä fiiliksessä, yhdessä tekemissessä sekä radoille osasuorituksissa. Kouluttajamme sanoikin mulle, ettei vielä ole tarvetta asettaa tulostavoitteita, niiden aika tulee kyllä :) 

C rata

Joulukuussa oli kolmas Pro Team leiripäivä. Itsenäisen treenin aiheena oli kepit ja niille lähettäminen. Tehtiin kolme erilaista pikku pätkää. 

Minä intoilin hyvästä keppien hakemisesta liian aikaisin, niin Mizz tuli kesken pois :)

Tässä oli ensin mulla kepeille vihje myöhässä

Toisella vedolla muistin putkijarrun sanoa aikasemmin niin Mizz kääntyi tiukemmin kepeille


Sannan treenissä radalla oli vain erikoisesteistä A. Vauhdikas ja irtoamista opettava rata. Mizz irtoaa onneksi yleensä hyvin, mutta kaveri tekee välillä vähän hassuja valintoja, vaikka kuinka mamma sanoo "kierrä" ja pitäisi mennä este takaa niin eikös mene edestä. Kyseinen kohta oli menty muutaman kerran ja hän tiesi, että hypyn jälkeen mennään putkeen ja mamma yrittää päästä tekemään sokkarin putken jälkeen, niin kaveri päättää oikoa. Tämäkin kohta selvitettiin :)

Sannan treenisstä kooste

Meillä oli päivän viimeisenä vuorossa Harrin treeni, siinä oli aiheena kontaktit ja se kuinka selvitä Jari Suomalaisen radoista :) Aika hyvin me selvittiin tästä radasta. Puomin alastulokontaktilla virheitä, mutta niitä ei nyt otettu uusiksi, koska meillä on puomilla omat treenit menossa. Parissa kohtaa jäi vähän kotiläksyä, mutta muuten vauhdikkaat suorat ja keipeille meno onnistuivat hyvin.

Harrin treenin viimeinen veto.
Treenattiin seuraavalla viikolla valmennustyhmän treenissä tämä kohta sujuvaksi kahdella eritavalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti