keskiviikko 30. lokakuuta 2019

Mitä kuuluu Mizzulle?

Mizz "Mizzu, Mizzubitzu, Mizzbits"  kanssa kävimme Joensuussa agility kisoissa 15.9., hyppyradalta hylkäys ja agilityradoilta 25 ja 10. Agilityradat olivat haasteellisia ja niillä sijoituttiin 2. ja 3., virheet tulivat ekalla aksaradalla pussilta ja puomilta, toisella radalla puomilta ja kielto A:lle, kun meinasi mennä kepeille. Pari päivää kisoista Mizz pääsi hierontaa, hyvä niin, kun oli päässyt jumeja tulemaan. Aika hyvin meidän luotto hieroja Sini (sindytraining) sai jumit aukaistua, mutta tuumailtiin, että varataan seuraava hieronta jo noin kuukauden päähän ja treenaillaan tämä väliaika vähän kevyemmin. Hieronnan jälkeinen viikko olikin todella kevyttä Mizz'llä, koska itse olin katsommassa agilityn MM-kisoja Turussa ja sillä aikaa Mizz pääsi vain hihnalenkeille pojan kanssa. Aksa treenissä ei tehty kontakteja ollenkaan kuukauteen ja rimakorkeudet pidettiin 50, kun normaalisti on 55 tai jopa jukunen 60. Ohjautuissa rally-toko treeneissä käytiin kuukauden aikana kahdesti, vähän taukoa siitäkin, kotona toki tehty pikkutreenejä sisällä ja lenkillä.
Me aloitettiin elokuussa tokon valmennusryhmässä, mutta ajattelin tällä hetkellä painottaa enemmän agilityn treenailuun niin jäätiin tästä ryhmästä pois. Tokoa toki treenaillaan ja pidetään yllä omatoimi treeneillä kotona ja toisinaan halilla samalla kun treenaillaan rallya.
Treenilistalle ollaan lisätty enemmän jumppaa kotona ja pyritään 1-2 kertaa käymään doboilemassa Houndyn treeneissä. Mizz'n kropan hallinnan vahvisamiseksi dobon lisäksi aloitettiin hyppytekniikkavalmennus, se kestää puoli vuotta ja sisältää kerran kuussa lähitreenit, mistä saadaan kotiläksyt ja faceryhmässä lisäksi jumppaohjeita. Mizz tulee kaveriksi, kun itse jumppaa :)

"Vati" jumppaa

Pro Team leiripivä 12.10.
Pari viikkoa sitten oli Pro Teamin toinen leiripäivä. Päivä alkoi Tero Puustisen (Petrolhead Personal Trainer) luennolla kilpailemisen taidoista, hyvä luento tärkeästä aiheesta. Meillä oli ensimmäisenä treeninä Sannan rata, siinä harjoiteltiin irtoamista ja este erotteluja. Toisena treeninä oli vuorossa itsenäinen treeni, missä harjoiteltiin s-linjaa, takaakiertoja sekä in-in:jä. Päivän viimeisenä treeninä oli Harrin rata, siinä opeltiin aluksi sietämään häiriöitä ja luopumaan etempänä olevasta lelusta, jonka sai kun oli tehnyt tietyt esteet ensin. Mizz keskittyi aluksi liikaa leluun ja yrittikin oikoa esteiltä, mutta muutaman kerran erehdyksen jälkeen alkoi keskittymään tekemiseen paremmin. Radan teemana olivat myös kolman ja viiden askeleen valssit. Mizz jaksoi ihailtavan hyvin pitkän treeni päivän :)

Sannan ratatreeni

Itsenäinen treeni

Harrin ratatreeni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti