sunnuntai 14. lokakuuta 2018

Pro Team 2018-2019 2. leiripäivä

Päivä alkoi Harri Kataisen luennolla "Kuinka koira oppii". Hyvää kertausta aijemmin kuultuihin luentoihin ja uutta näkökulmaa.

Päivä jatkui seuraavaksi Sinin treeniillä, missä opeteltiin putken - takaakierron erottelulla. Kivasti Mizz pääasiassä kuunteli vihje sanat, mitä pitää tehdä, näitä täytyy harjoitella lisää, että saadaan lisää varmuutta erotteluun.Harrin radalla oli tarkoitus ottaa haltuun AWC2018 maksien lauantain hyppyrata. Ennakko lupauksien mukaan radalla oli vauhtia, tärkeää miten itse sijoitut ja rytmität ohjaukset ja hikikin tuli, kuten oli luvattu :D


Päivän lopuksi meillä oli Sannan rata, missä oli neljä eri ratapätkää. Tarkoituksena opetella kontakteja ja keppejä sekä este-erottelua. Mizz'n kanssa ei tehty näitä ratapätkiä, koska ei vielä osata. Meillä oli ohjelmassa 2x2 kepit sekä puomin alastulolle peruuttelua, näihin saatiin kotiläksyt.
Mizz haki ihan hyvin keppien välejä, vaikka oli jo pitkä päivä takana, peruuttelu puomille oli helpompaa, koska tykkää peruuttelusta ja osui hyvin kontaktialueelle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti