sunnuntai 14. lokakuuta 2018

Mölli Rally-toko kisat

Perjantaina 12.10.2018 käytiin mölleilemässä Rally-toko kisoissa. Tärkein opeteltava asia oli minun jännityksen hallintaa. Onnistuin jonkun verran hillitsemään pahimman jännityksen, koska pystyin kehumaan Mizz'ä radalla, mutta hihnaa pidin liian lyhyenä niin se pääsi nousemaan liikaa :)

Kisoihin lähtiessä oli vähän sähläystä. Mizz pääsi suihkuun ennen lähtöä, kun käytiin ulkoilemassa metsässä niin Mizz löysi "ihanan" mutaisen lammikon, mistä ei olisi millään halunnuta tulla pois. Sähläyksistä huolimatta Mizz suoritti radan taitavasti. Radalla oli kyltit: 360 astetta vasempaan, askel oikealle, saksalainen täyskäännös, hidasta seuraamista, juosten seuraamista ja siitä pujottelu juosten , normaali seuraamista, 270 astetta käännös oikealle, 270 astetta käännös vasemmalle, koira eteen ja siitä 1aseklta taakse 2 askelta taakse 3 askelta taakse ja maali.


                  Kuvassa Mizz ei ihan näytä niin likaiselta, mitä oli. Suihkusta löytyi puhdas poika.                                 Radan jälkeen Mizz pääsi leikkimään mieluisalla Ku-hu lelulla :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti