sunnuntai 20. tammikuuta 2019

Pro Team 2018-2019 leiripäivä

Pro Team neljäs leiripäivä lauantaina 12.1.2019
Päivään kuului kahdet ratatreenit, keppi/kontakti treeni ja Sport Mental Coach Tero Puustinen luento. Luennolla oli kattavasti asiaa ohjaajan palautumisen vaikutus fyysiseen ja psyykkiseen suorituskykyyn sekä miten tärkeää on miten/mitä syöt, riittävästi lepoa ja muistaa myös oma lihashuolto.

Mizz'n kanssa päivä alkoi keppi treeneillä, aikaisemmin viikolla oli treenattu keppejä ohjureiden avulla, joten samalla tavalla jatkettiin. Ensin meillä oli kaikilla kepeillä ohjurit, mutta hyvin nopeasti vähennettiin ohjureita,  koska viikolla tehdyssä treenistä oli jo vähennetty niitä. Hienosti jaksoi keskittyä pujottelemaan ja treenin lopuksi meillä oli enää kolme ohjuria paikalla alussa, keskellä ja lopussa. Palkkana toimi hyvin eteen jätetty lelu.

Sannan ratatreenissä teemana oli irtoaminen ja käännökset. Mizz irtoaa hyvin, käännöksissä lisää treeniä ohjaajalle oikeanlaiseen ajoitukseen, rytmittämiseen ja sijoittumiseen niin Mizz'n olisi helpompi rytmittää oma liikkuminen ☺
Valsseissa "valun" liian pitkälle, in-in muistaa sanoa ajoissa käsky, takanaleikkauksia haasteena oli rytmitys. Treeni mentiin lyhyemmissä pätkissä.

Sannan radalta tehtiin esteet 1-21

Harrin radalla teemana oli ohjauksiin tulo ja estefokus. Alkuu  mentiin pikku pätkissä, lopuksi suoritettiin 1-22 esteet yhteen putkeen 😀

Harrin radalla tehtiin esteet 1-22

Päivä oli pitkä, mutta erittäin  antoisa ja Mizz jaksoi tosi hyvin keskittyä joka treenissä.  Välillä ehti hyvin levätä ja palautua.


Katsellaan kavereiden treeniä

Hengailua olotilassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti