sunnuntai 15. heinäkuuta 2018


Mizz tänää 9 kuukauden ikäinen 😊 Mitattiin korkeus pitkästä aikaan. Säkä on nyt 55 cm, puoli senttiä on tullut kahdessa kuukaudessa lisää.
Reilu seitsemän kuukautta Mizz on ollut meillä, olen ihastunut tähän koiraan täydestä sydämmestäni 😍 Luonteeltaan Mizz on vauhdikas, joka osaa keskittyä, iloinen, sopivan tempperamenttinen, hyvin oppivainen,  kiltti, sosiaalinen.  Paljon on opeteltu erilaisia taitoja niin arkielämää varten kuin harrastuksissa agilityssa ja tokossa.
Kuun alussa meillä kävi kyläilemässä yksi vuotias Osku, cotton de tulear. Käytiin Mizzin ja Oskun  kanssa lenkkeilemässä metsässä. Leikkimään nämä kaverukset eivät innostuneet, mutta hyvää opettelua meille lenkkeillä porukassa, kun lähes aina lenkkeillään kahdestaan.Viime viikolla käytiin  Mizzi  kanssa kahdesti agility treeneissä, tiistaina vakio treenit Viiksi areenalla ja torstaina päästiin kokeilemaan treenamista ulkona Sorsasalon kentällä. Ulkotreenit meni hienosti, eikä Mizziä haitannut pieni vesisade tai lätäköt kentällä. Uutena asiana harjoiteltiin pakkovalssia, mikä meni hyvin. Radalla oli useita sokko putken päitä, mitkä Mizz haki todella hienosti 😊 Alla on meidän viime viikon Viiksi areena treeneistä. Tämän viikon treeneissä opeteltiin valssi  rytmitystä (siis ohjaajan piti opetella 😉) ja uutena leijeröintiä. 


 

Kotona on treenailtu agility kotiläksyjen lisäksi vähän toko juttuja mm. ruutua, lyhyttä seuraamista, kapulan pitoa, perusasentoa.  Kaverit mukana pihahomissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti