maanantai 4. kesäkuuta 2018

Toukokuun touhuja

Toukokuun alussa pyörähdettiin Savon doggien järjestämässä match showssa Juankoskella. Lähdettiin opettelemaan liikkumista isommassa ihmisjoukossa sekä erilaisten koirien kohtaamista. Nämä tavoitteet täyttyi oikein  hyvin ja lisäksi saatiin harjoitusta, että vieras ihminen katsoi hampaat. Käytiin me kehässäkin, saatiin sininen nauha ja hyvää mieltä sekä Mizz sai purutikun, minkä onnellisena söi kehän reunalla 😊Käytiin Mizzi  kanssa Houndy koirapalvelun Takateho -treeneissä kolme kertaa. Näissä treeneissä keskityttiin erityisesti takajalkojen koordinaation sekä takaosan lihasvoiman kasvattamiseen. Treenejä ennen ja jälkeen saatiin hyvää harjoitusta lenkkeillä treenikavereiden kanssa. Tälläistä harjoitusta tarvittaisiin enemmän, oli sen verran vallatonta menoa välillä ja varsinkin alkumatkasta, onneksi loppumatkasta malttoi kulkea nätistikin.      

Treenikaveri Hilpan kanssa poseeraus 😊

Agilityssa on käyty edelleen tiistaisin. Mizz kanssa saan olla tarkkana kuinka ohjaan, pienikin vilkaisu esim putkeen, mitä ei ole tarkoitus mennä niin sinnehän se kaveri menee. Alla olevassa videossa muistin olla vilkuilematta A:n alla olevaa putkea 😊


Torstaisin  pentutoko treeneissä opeteltu sivulle tulemista,  vähän seuraamisen alkeita, luoksetuloa, istu-maahan-istu sekä seiso-maahan-seiso kaukoliikkeiden alkeita, paikalla istumista, kapulan pidon alkeita, maahanmenoa, merkin kiertoa, ruutua ja rauhoittumista. Alla on video meidän kotitreeneistä ruudun opettelusta. Toukokuussa Mizz sai uuden kaverin Uunon, newfoundlandinkoira. Koko erosta huolimatta leikkiminen  sujui hienosti. 
Meidän Nemosta ei ole enää leikkikaveriksi Mizzille, Nemo ei jaksa eikä mielellään juokse enää. Nemo on enää vain lyhyillä aamu- ja iltakävelyillä mukana.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti